Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Σ.Φ.Μ.Φ. «Ερωδιός» με την διεξαγωγή των εκλογών και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου – Τα μέλη «γλέντησαν» με μια «αγκαλιά τραγούδια» το βράδυ…

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, η τακτική γενική συνέλευση των μελών και οι εκλογές του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός. Τα μέλη που παρευρέθηκαν, συζήτησαν  γύρω από θέματα του Συλλόγου, επισημάνθηκαν τυχόν λάθη, γίνανε κάποιες προτάσεις για επόμενες δράσεις και αμέσως μετά ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. 
Για πρώτη φορά στη θέση του προέδρου εκλέχτηκε μια γυναίκα, η Billie Isak, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι «νέο» και «φρέσκο» στην πορεία του Συλλόγου, έχοντας την γενικότερη αποδοχή των «μουσικόφιλων» της Φλώρινας. Το άλλο «νέο πρόσωπο» στο Δ.Σ. αλλά παράλληλα «έμπειρο» καθώς συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα Φεστιβάλ (πριν ακόμα την ίδρυση του Συλλόγου) προσφέροντας τις «υπηρεσίες» του, είναι ο Σπύρος Δερβίλης. Από την περσινή σύνθεση συμμετέχουν και πάλι ο επί δύο χρόνια πρόεδρος Βαγγέλης Αγγελόπουλος και οι Ηλίας Ιωαννίδης - Πέτρος Δινάκης (οι μοναδικοί που εκλέχτηκαν 4η συνεχόμενη χρονιά, από την ίδρυση του Συλλόγου το 2013 έως σήμερα).

Ο...απερχόμενος και η νέα πρόεδρος…






Έτσι, ο Σύλλογος ολοκλήρωσε τις διαδικασίες εκλογής του νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής, που θα επιτελέσουν το έργο τους για τον επόμενο χρόνο. Να σημειώσουμε πως για τη θέση του 5ου μέλους του Δ.Σ. ισοψήφισαν 3 υποψήφιοι (Ζ.Μπάρδας, Λ.Μακατσέλου, Π.Δινάκης) και προς διευκόλυνση της διαδικασίας «παραιτήθηκαν οικιοθελώς» οι δύο πρώτοι, για να πάρει τη θέση στο Δ.Σ. ο Πέτρος Δινάκης. Έτσι, το σώμα του νέου Δ.Σ. συγκροτήθηκε ως εξής:

Το νέο 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Φ.Μ.Φ. «Ερωδιός»
Πρόεδρος: Billie Isak
Αντιπρόεδρος: Αγγελόπουλος Βαγγέλης
Γραμματέας: Ιωαννίδης Ηλίας
Ταμίας: Δερβίλης Σπύρος
Μέλος: Δινάκης Πέτρος

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.
Νικολάου Νικόλαος
Περχανίδου Ρεβέκκα

Ελεγκτική Επιτροπή:
Μπαμπάρης Γιάννης
Παραστατίδου Λένα
Μακατσέλος Χρήστος




Μια παρέα με μια αγκαλιά τραγούδια…
Μετά τις εκλογές (το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016) και την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός», ακολούθησε το βράδυ στην Οδό Ονείρων μουσική βραδιά, ανοιχτή για όλα τα μέλη του Συλλόγου με τίτλο «Τι είναι αυτό που μας ενώνει». Πολλά μέλη βρέθηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση με πολύ καλή διάθεση, γεμίζοντας τη βραδιά μελωδίες, χρώματα, συναισθήματα που μόνο η μουσική μπορεί να προσφέρει, εκεί όπου γίναμε όλοι μια «μεγάλη παρέα» έχοντας μια «αγκαλιά τραγούδια» να μας συντροφεύει, σε μια βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την υπόσχεση να επαναληφθεί σύντομα…

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΝΕΙΡΩΝ























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου